Tuesday, December 7, 2010

Selamat menyambut Maal Hijrah 1432

It's a ho ho holiday! hehe what't ur plan today?

kitorang ingat nak layan dvd je kat umah tp dvd yang di beli malam td rosak plak..hampeh btul..nak pi tukar adalah sangat malas.

but actually kitorang memang ade plan lain pon hari ni...we plan to go to CIC open day yang dekat ngan rumah kami ni..has been chatting with one of my friend yang dah daftar anak die kat CIC..course yang diorang offer agak menarik dan yurannye pon berpatutan.. I mean affordable la untuk saya...cita2 nak masuk anak kat Dr Z tapi tengok yuran hahahaha pengsan kejap.dah macam private skool!

Dulu saya ingat nak masukkan afif kat Genius Aulad tapi bila nak pergi daftar..umur afif baru nak masuk 2 tahun bulan 12 ni..so kelas yang ade untuk playschool umur 2 tahun hari sabtu je..uhuk..ari sabtu nak buat ape..hari cutila kitorang nak main ngan die plak..kalau weekdays okla.

So sama ada kami akan masukkan afif ke CIC atau tak..masa kat open day tula nanti kami akan decide..nak tengok dulu environment belajar macam mane kan.dalam website memangla semua nampak indah belaka hehe..

Ok got to go now...nak siap2 plak.

Selamat tahun baru everyone!


9 comments:

Diyana Zulkifli said...

hmm best eh kat kl ade byk pilihan.saye pn tgh doks urvey tadika dah ni..ingat nak masukkan damia ke tadika dpn sekolah thn dpn.senang sikit,smentara tunggu saye habis keje,die bley lepak je tnggu situ..klu boleh dernag terima adik die neh,dgn ali2 skali masuk tadika..hehe

isabelle said...

slmt tahun baru, farah.

Drama Mama said...

bestnya afif nak pegi school...all the best ya farah. and enjoy ur holiday! selamat tahun baru hijrah. hubby i tak cuti, so dok umah ja laaaahhhh! sob sob!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

semut-terbersin said...

wah bagus! nanti aku refer ko plak!..ada jugak memasang angan2 nak anta aariz kat CIC/G Aulad kat Kota damansara tu..tp tengah berkire2 ni..

Lin said...

kwn i anta anak kat CIC putrajaya ni,tapi memang okla..cumanya yuran tu rasa cam over sikitla.next year naik lagi 5++...every year naik.klu ada peningkatan servis takpela.hehe

..:: WiRdA ::.. said...

aku pum bercadang nk masukkan kat Genuis Aulad. eh umah ko kat damansara ke?

p!nkerton said...

sama la farah! aku pun pegi tanya kat CIC kemarin. nampak cam & menarik, tapi fees dah naik sikit. pastu husband aku tanye "err, awak tak rase athirah kecik lagi ke nak pegi school?" ;p ahahaha. aku pun dok tgh pk2 ni. kalau jadi, 20hb dah start 'orientation week' ;p

cetot said...

cetot haritu g ikea pepagi tapi dah masuk dlm parking keluar balik... bapak le ramai orggg... cari parkin pusing byk2 kali x dapat2... keluar g parking the curve

mancet said...

cic yg 2-3 years tu playschool sajela fatih dan farah,huhu bukan nye hardcore sgt die blaja karang..hihi..jgnle riso

Awards ~~thank you!