Friday, December 10, 2010

Sentapp..tak jadila anta

Haih..ingat dah boleh lega sebab dah berjaya carikkan skool yang sesuai untuk afif ..

Sentapp terus..sebab dengar berita yang tak berapa elok tentang tadika tu..terus rase berat hati nak anta..takpela afif..mama carikkan la yang lain yer.

**tadika yang di sebut adalah refer kepada branch yang dekat ngan rumah kami yer..tak melibatkan branch yang lain.

8 comments:

liza said...

aku pun tgh duk survey tadika tuk wafiy ni..susah gak kan sebab nak carik yg ok

Hanz said...

yer ker farah? hemmm..itulah franchise punyer type tadika ni itulah antara kekurangannya..depends jugak pada management & teaching staff dier..the brand they carry tu dah ok ada good reputation tapi bila bagi kat franchisee boleh jadi macam tu..nak maintain standard policy & quality tu, kadang2 parents kena gamble lor..kena dengar jugak word by mouth...

azzamoro said...

apsal wey? ade citer tak best ker sejarah skolah tu?

jua said...

tadika kat kota damansara ke?

isabelle said...

takpe..take ur time, cari yg betul2.
jgn nyesal kemudian hari.
kesian kat afif pulak nnt

zeta said...

susah jugak nk cari tadika ni kan..hope u dpt cari yg ok lps ni..

semut-terbersin said...

aper cer tak bezz tu farah?? nak tau!

Fid said...

farah
chooppppp ahkak terlepas train yang laju so akak slow sikit ya....tadika apa..sila bisik yaa...
akak ada gak SEJARAH ngan tadika berjenama terkenal nih...hangin sebadan dia nak paksa antar anak ku ke kelas gerak gempur sbb kalau nak masuk tadika tu anakku WAJIB tahu membaca.....erkkkkk

Awards ~~thank you!