Monday, December 20, 2010

Teaser





Alhamdulillah..birthday party afif berjalan dengan lancar..cake memang sedapp dan habis licin!

Thanks to Azza,Yaya,Yana,Liza for coming...kali ni buat kat rumah mak kat klang..jadi sedara mara ramaila yang datang..siap bersambung sampai ke malam..kol 12 malam baru selesai.

More photos coming soon..photographer tgh sibok..ni pon merayu mintak 1,2 photo dulu hehe



11 comments:

Elyn said...

cantik nyer kek!! mesti sedap ni...

liana said...

cantiknya kek afif..order kat sape fara?

isabelle said...

sorry farah x jadi pegi.anyway, hope it was a blast

CHeeSYaNa said...

Farah, kek tu mmg sedap giler ok!! Still terbayang betapa moist n penuh rasa choc nyer kek tu... Berebut kitorang anak beranak makan.. heheheh Pls share ko order kat mana,erk..

Anamarza said...

Menariknya kek tu...

Am said...

sorry x dapat dtg... kek tu mabeles la..siap ada keta bagai...mesti afif best gle kan...cecepat bgtau kt mana order kek yg sumer org ckp sedap..bleh aku order utk BILs aku nk tunang sabtu sorg n ahad lg sorg...

nt msg aku alamat ko,nk pos la adiah afif ni...

nieda said...

cantiknya kek..

..:: WiRdA ::.. said...

itu kah kek nye? very the yummy lah mummy... santek!

eiNa said...

cantiknye kek.. sure afif hepi dpt ptg kek kan...

epi belated besday afif!!

Drama Mama said...

cantiknya kek afif! dia sure tak sabar nak makan itu kek kan farah! hehehe

http:/twinkywinkystars.blogspot.com

hijauoren said...

congr8z farah berjaye membesokan anak selama 2 thn ini! =)

aku igt nk singgah jap aritu pas balik keje tp jln klua dr kebun baru tu tutop sbb ade moto eksiden.. kren blok jln tu terus.. so aku ikut jln blakang yg terus tembus ke kesas highway tu... klua kat kg jawa.. terus tak jadi nk patah balik sbb dah halfway ke port dah huhu...

Awards ~~thank you!