Wednesday, January 12, 2011

Terkial-kial

benci btul bila banyak kerja tapi diri sendiri terkial2 nak buat..napelaaaa company ni banyak sistem?? huwaarghhhhhh..tensen makcik!nak mahir satu2 sistem bukan senang plak tu huhu..lain product lain plak sistemnyee..nak generate quote pon pakai sistem..double stress!takleh ke pakai 1system je hahahaaha

ok mode meroyan skang ni sebab banyak keje tak dapat siap on time...customer nak menjerit2 nak quotation..aku plak lembab!

okla nak pi cari sifu tolong ajar pakai sistem2 ni...happy wednesday everyone.

4 comments:

alyyani said...

banyak sistem gak eh? mmg pening! sabajela kan :)

Nanak said...

sabar..sabar..

atulhani said...

aku kat sini pun, utk fault reporting saje dah ada banyak sistem.. memang pening! dah tu sistem lembab laa... hang laa.. macam2 la..

Hanz said...

hehehe..mokcik kat sini satu sistem tapi mokcik jer yang tukang buat sorang2, itu pasal keje menimbun, nak berblog cari topik best2 pun dah kering idea.

Awards ~~thank you!