Friday, March 18, 2011

Random #2

1. skang ni nak update blog sekali seminggu pon susah sebab kat opis dah fully occupied dgn kerja..balik umah rasenye lebih baik layan anak dan suami dari ngadap laptop lagi but anyhow saya akan cuba jugak update bila ada masa lapang.

2. Rindu sangat kat afif..dah 5 hari duduk umah nenek die kat klang sebab bbsitter cuti balik kg..kitorang adela jenguk die selang 2 hari tapi nampak dah tanda2 die merajuk sebab kena tinggal kat sana lama..time nak ajak die tidor die mengamuk2 nak tidor ngan nenek je..which made me sad actually huhu

3. Kawan baik saya tak datang dah 4 bulan..and i think sebab tu jugak saya mengalami sakit pinggang yg teruk..but then bile buat test result adalah -ve..pergi klinik (but not gynae)..die bagi ubat (saya tak pernah ingat nama ubat selain paracetamol) untuk makan selama 5 hari..he said after 5 days patutnye kluar la..ok baru 2 hari makan ubat tu..kite tungguuuuuu

4. Best sangat hari ni dah Friday! nak balik cepat sebab nak amik afif dari rumah nenek die.semalam tak dapat tido sebab rindu sangat kat anak..jadi mak ni memang suke buat drama kan?hehe

5. Bulan 6 ni family belah husband nak turun KL..kena bersiap sedia untuk prepare apape yang patut sebab ramai gak ni datang untuk majlis merisik n bertunang abang ipar.

last but not least,Happy Friday everyone!

7 comments:

bonda dadif aka akish said...

hepi friday juge utk mommy afif!

isabelle said...

haha..jd mak-mak mmg kena berdrama.

eh, suspens gak ye dah lama x dikunjungi kwn tu.

liza said...

rindu kat citer2 pn farah..huhuh..

Anonymous said...

hi farah,konfemkan dulu betol2 xde isi dlm perut b4 mkn ubat yg doc bagi,i pon sama skt pnggang ya amat bila test -ve n doc bagi ubat mcm2..bila dh 2 bln cek rupanya skt pggang sbab ada isi, so skang tawakal je ubat yg dh ditelan tu x effect pada baby..

mrsDudE said...

farah, aku hari ni day 5 on that ubat.. tapi takde tanda2 nak keluar pun.. huahuahuaa..
pasni kena tunggu 10 hari plak.. kalau tak keluar gak aku tatau la nak gi gynae balik ke or wat tatau je huk..

mariaariffbaby.com said...

short entry but meaningful
:)

lily lotus said...

bz betul hot momma ni. maybe u stress sgt kot tu yg sampai 4 bln bestfren tak dtg. hope lps mkn ubat tu akan ok..

Awards ~~thank you!