Wednesday, March 9, 2011

Random

1. Sebenarnye nak update event2 yang saya attend on weekend tapi kamera plak tak bawak..tak bes la takde gamba kan.

2. Skang ni kena bangun seawal 6 pagi sebab nak berebut parking opis (kalau takde meeting ngan customer la)..lepas 7.45 am parking sah penuh dan jawabnye kena la parking berbayor yang sekali parking 10 hinggit! tak kose makcik! kalau boleh claim takpe jugak.

3. Working life dah semakin teratur..dah ade masa nak tgk facebook dan update blog time lunch hour..takdela rase kelam kabut sangat macam dulu dan sangat happy boleh sampai rumah paling lewat pon kol 7.30 malam..more time with my family.

4. Dah boleh relax sikit sebab target sales dah capai 80% dan ni baru 1st quater of the year muahahaha.

4. Rase macam dah ready nak ade baby lagi.. moga2 ade rezeki .

5. Tak sabar nak tunggu bonus bulan 4 ni ..harap2 kpi saya takdela macam 2 tahun yang lepas.

Happy Wednesday everyone!

7 comments:

isabelle said...

hebat lah ko, farah..dah cecah 80%.

moga2 cpt dpt rezeki utk adik afif pulak

isabelle said...

hebat lah ko, farah..dah cecah 80%.

moga2 cpt dpt rezeki utk adik afif pulak

azzamoro said...

farah, dapat bonus open table okehhhh. hehe

Nurhayati said...

suka no 4.. ape pun i'm happy for u farah.. u go girl :)

mrsharis said...

klu preggy laaagi murah rezeki :)
Insyaallah.
Good luck!

yatie chomeyl said...

go Farah fo..go farah go!

mariaariffbaby.com said...

menarik!!
tahniah for your great achievement!

pasal nak tambah baby tuh..disokong 100%
:)

Awards ~~thank you!