Wednesday, July 20, 2011

Not so Wonderful Wednesday

Pagi2 lagi kereta dah buat hal..bateri leh kong plak!! tapi dah pernah experience jadi mcm ni so takdel gabra sangat so husband tolong call insurance company and lepas sejam diorang datang bawak bateri baru dan replace..masuk opis lambat sikit dah la kerja melambak.

Since hari ni start dengan tak berapa wonderful sangat...jadi cuba seronokkan hati dengan browsing gamba2 dalam blackberry..gamba adalah random yer.

katun dalam cbeebies..rumah kami takde astro dah ek.gamba ni afif yang ambik..ntah bile mase die ambik pon taktau
afif punye selera makan menjadi2 betul skang..die makan nonstop sampai kitorg heran makanan tu pergi mane ek?berat 15kg skang.
saya tak biasakan die dengan junkfood sangat so belila biskut beras ni untuk die yang suka mengunyah depan tv
doliyan is his fav fruit!! hahaha
ni durian free kawan husband bagi dari johor..sedapp gile!


tetiba masuk gamba brooch plak..actually kawan dok mintak tolong jual dalam blog tapi saya adalah takde masa nak amik gamba satu2.tapi kalau buat pon maybe dalam blog khas yang lain la.Ni brooch dari korea yer and harga memang berpatutatan.

Ok,lunch hour sudah habis..nak gerak pi meeting plak tata!


4 comments:

FaznFaz said...

farah, camne ko terminate astro eh???? aku nak terminate dia kata kena bayar penalti rm500 lak... kuang ajaq!!!

mrsharis said...

uik..betul ke kena penalti rm500? mmg kuang ajar tuh. Cam mengugut lak. Report jer kt pihak berkuasa..

liza said...

cantik brooch tu..aku mmg suka yg dari korea sebab batu2 dia cantik..nasib baik laki aku dah belikan banyak aritu..kalau tak mesti aku nak borong lagid ari kawan ko ni..tapi kalau ada yg cantik..nak beli gak..hehe

LIP (^_^) said...

anak i pun dah berjinak ngan durian...bangga dia bila dpt abiskan seulas sbb kitorg terpegun tgk dia makan...

Awards ~~thank you!