Friday, October 28, 2011

Kena tinggal...

Husband dah bertolak ke pulau dayang malam tadi..tinggallah kami anak beranak saja di rumah huhu..ikutkan saya nak balik umah mak malam ni..tp esok ade jemputan birthday party dekat dengan rumah so esok sajala lepas party tu baru saya balik.

jeless...tapi tak bagi die pergi kang kesian pulak..orang lelaki ni bukan boleh di halang2 sangat..takpela lagipon die pergi menyelam (dan mungkin cuci mata sikit di sana) je ngan kawan2 die..i trust him 99.999% hahahaha

nasib baik saya baru start2 nak mabuk...kalau tengah teruk memang jangan harapla saya bagi pergi hihi

7 comments:

eira eixora said...

tape, nanti akak pergi husband akak pulak jaga anak2 =)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok laa daripada dia gila menda lain kan..hehehe

sabar erk, lepas pntang boleh laa nak terjun tiruk sekali :)

azzamoro said...

takpe. esok aku temankan kau untuk beberapa jam. hehe

mariaariffbaby.com said...

takpe.nanti dah lepas pantang..ajak hubby p sana yer..

lily lotus said...

bestnya dapat selam2...

Akma Azlin said...

Salam, samelah Ipun slalu dgn anak2 aje. So utk hilangkan boring n rindu I menjahit. Feel free to look at my blog, I tgh buat nursing cover (jubah menyusu).

..:: WiRdA ::.. said...

oit start nk mabuk2? dah pregnant ke? adoi jeles disini..

Awards ~~thank you!