Wednesday, October 3, 2012

WW-Breastmilk booster




Kes tak sempat dan malas nak rebus longan kering macam dulu dah..so beli ni..sangat sedap sampai husband pon join minum sekali.




7 comments:

CHeeSYaNa said...

aku pon suke minum yg 3in1 ni.. sedap :-) and senang bleh simpan kat opis

FaznFaz said...

farah,

beli kat mana nieh??? boleh buat persediaan utk fully bf lagi pas nih!!! wakakaka!!!

Farah said...

yana:kann!aku letak kat opis jugak hehe

Ila:aku beli kat Giant je ni.ehhh!persediaan? heheh

misha.w said...

confirm eh giant ada? ptg ni nak pegi la. beli utk saja2 minum sbb longan date ni mmg sgt lazat!

Mama Haraz said...

Salam,

First time dengar pasal ni! Slalunye minum horlicks je hihi

Thanks!

http://ourwonderland.blogspot.com/

Hairani Zainal said...

interesting! xpernah plak try yang ni. I use Alfalfa..pop telan je :) ihealth.my

Hairani Zainal said...

interesting! xpernah plak try yang ni. I use Alfalfa..pop telan je :) ihealth.my

Awards ~~thank you!