Friday, November 2, 2012

Berat

Banyak benda nak cerita dan update dalam blog ni tapi tuhan je yang tahu betapa padatnya masa saya sekarang...so nah! ni je dapat update dalam mase 5 minit.

Berat saya sekarang dan sejak habis pantang asikla kat 57kg..point2 jela yang berbeza setiap hari..mencik betul! makan banyak pon macam ni..makan sikit pon macam ni..lemak apekah yang ada dalam badan ni degil sangat?



berat 57kg tapi husband kate badan dah sedang elok cuma lelemak kat perut kena kurang sikit lagi huhu..nah ni gamba latest masa pergi tengok MotorGP..harapan la badan nak macam  gadis payung yer.

Berat anak bujang yang sulung sudah bertambah..atleast dah lebih 13.5kg hahaha naik 300-500gram pon mama die dah happy sebab nampak muka die chubby sikit..


 Berat anak bujang no 2 pulak sentiasa naik..semalam checkup kat Klinik kesihatan berat Akif dah 8.5kg..phewww..lenguh mak mengangkatnye.baru 4 bulan lebih ni nak oii.


haaa nengok pipi je sekilo kot.

Okla got to go! nak gerak pi meeting plak..see u next week!

3 comments:

yatie chomeyl said...

dh cun dh body u tu farah...slim balik dh kot tu hehe

Eliss Mie said...

nampak slim melim jer tu. dah boleh setanding awek litar sebelah :)

hilangkan bau ketiak said...

masih slim lagi tu, lagipun tak cecah 60kg lagi..

Awards ~~thank you!