Thursday, November 8, 2012

Kalau ikutkan hati..

Blackberry saya rosak lagi..kali ni takde harapan nak betulkan..jadi memang jatuh hukum wajib kena tukar henfon baru..sementara nak tunggu gaji..belila henfon nokia cap ayam dulu harga 88 inggit..janji boleh call dan sms.hahaha 

Ikutkan hati..nak aje sambar samsung galaxy note II hujung bulan ni..


Tapi bile dah jadi mak ni..apape pon mesti pikir anak dulu...takpela sabar dulu yer hati..tunggu bonus masukla baru beli..sebab next month birthday anak bujang saya..so this year,instead of celebrate birthday dia dengan buat birthday party..baik bawak die pergi Legoland..ajak adik bongsu saya yang darjah 4 tu buat teman die main..mesti die happy..stay 1 night kat JB pastu boleh terlajak pegi JPO sekali ..eh! 



Ada sesapa yang dah pegi?Boleh share any tips untuk parent yang bakal pergi dengan budak 4 tahun dan baby ni.


8 comments:

alyyani said...

HI, CAN CHECK OUT MY BLOG. BARU PEGI MINGGU LEPAS :)

Farah said...

alyyani:yeayy!! thanks beb

Has Honeylanz said...

Has baca review org...Legoland panas.lom byk pokok tumbuh kut.

isabelle frankly said...

slmt mkn angin nanti ye...
tak terbyg kepanasan kat situ as people said

semut-terbersin said...

saya! sambil mengangkat tangan!
bezzz!!! budak2 paling syiok ler sbb semua rides mmg tuk derang! aku suka giler baby's room kat sana!! hahaha dah berkurun aku pi sana, tp review tak kaur2 gik akt blog aku..malas sungguh nak hapdet blog thn ni

anispenmerah said...

i construct this place. mmg hot sikit but weather kat nusajaya MMG panas.

Masherna Mustafa said...

salam...

maaf menyibuk sikit... saya org jb. kat legoland tak byk pokok,mcm pdg jarak pdg terkukur... panas.

hilangkan bau ketiak said...

sabo je le dulu, dah hujung tahun ni, nati dapat bonus kan2..hehehe

Awards ~~thank you!