Monday, January 14, 2013

Adik bertunang..kakak yang sibuk!

Hahaha..excited ok adik beradik nak bertunang ni..Actually ni bukanla adik pertama yang bertunang..tapi sebab ni adik perempuan pertama jadi excited la sikit...adik no 2 saya dah kawin dah pon ada anak sorang..yang bertunang ni adik no 4..die langkah bendul (kire langkah bendul ke sebab no 3 tu lelaki ?) orang perempuan kan macam detail sikit bab majlis2 ni..cube kalau adik lelaki..kalau tanye ko nak kaler ape tema nanti? pon die kate ikutlaa nak kaler apape pon.. ha bosan je..tak bersemangat lansung!

Adik saya ni baru je konvo dan baru je bekerja tak sampai setahun tapi rezeki nak kahwin tu cepat. yela jodoh dah ada menanti so cepat2 kan la bende yang elok ni..majlis tunang pon buat ala kadar tapi bagi saya dah cukup meriah la ni.

gambar2 yang sempat snap masa majlis sebab kakak kan sibokk..tak sempat nak snap bebanyak.baju adik saya pakai baju tunang saya dulu hahaha turun temurun la pakai baju tu selagi elok.takyah tempah2.




tuan punye blog..i still love sutera for baju kurung instead of cotton..kain beli kat pasar payang terengganu..hantar kat taylor seminggu siap..mujur bukan musim raya.

Liza as our official photographer that day..nasib baik dapat member price hahaha.

Adik saya no 6 yang tengah2 tu..now dah darjah 5.haihh cepat betul budak2 ni membesar buat saya rasa makin tua :(
Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan cuaca pon sedang elok hari tu.

Salah satu gambar yang saya cilok dari fb kameramamawafiy...i loike!

Ok pasni bertungkus lumus plak untuk kenduri kahwin bulan 6 ni..kakak pengantin memang org paling sibok ngalahkan mak pengantin hahaha.

3 comments:

Has said...

tahniah!! dah selimla farah..

isabelle frankly said...

lawanya adik hang farah.

Nurhayati said...

teringat masa adikku nak kawin.. mmg kita sibuk.. tapi best wat keje kawin ni..
tahniah wat adikmu!! cantik sangat dia :)

Awards ~~thank you!