Thursday, March 7, 2013

#sweetescape 1st March at Putrajaya Shangri-la

Jumaat lepas genap 13 tahun bercinta dengan husband..so we decided untuk dating berdua sahaja tanpa anak2 di Shangri-la Putrajaya..why Putrajaya?sebab sinila tempat deting dulu2 hahaha..kan dulu belajar ka hem hem yu tu..so mane la lagi nak pergi kan..tak alamanda..mines..pastu jalan2 pusing kat putrajaya..so pepagi dah pos anak2 ke rumah mak hehe..

Dapat check in awal pukul 1..sementara husband kluar pegi sembahyang jumaat dapatla nap sekejap dalam sejam..perghh bess gile ok dapat nap tanpa gangguan hahaha macam dah lama sangat tak dapat nap sejak akif lahir..



Kat belakang tu pintu sliding door boleh see through ke main room.


Us #thedayhesaidheloveme 13 years ago.


Tapi biasala kan..jadi parent,if pegi mane2 bila tengok budak dah teringat plak anak sendiri..lepas maghrib siap dinner semua..kitorang angkut balik bebudak dari rumah mak pegi hotel.
Sorang debab yang sorang lagi macam nak bergaduh kalau suruh dia makan.
Seronok bebudak ni dapat main dalam air..

Overall service hotel ni memuaskan hati..food masa breakfast sangat banyak memang tak larat nak hadap satu2...so next time nak try Pullman plak..banyak bagi review sesuai bawak budak2 ke sana.

3 comments:

mylongjourney said...

Kamu sudah kembali ramping. HAWT i tell ya! hehe.. Keep it up! BTW gewam nye nengok si Akif tu await la boolat sangat!

Has said...

bila sesekali ke tmpt deting dulu dulu..rs mcm baru je berlalu kan? bila ntah nak ke kucging, tmpt deting ;)

Farah said...

anem:kah kah kah hawt la sangat tuu..takpe kire hawt utk laki la utk laki i hihihi

Has:tempat jatuh lagi dikenang..amboi jauhnye deting

Awards ~~thank you!