Wednesday, February 5, 2014

Pening!

Pening memikirkan tak sampai lagi 2 minggu nak start keje balik..pening nak susun jadual nak atur bagi cantik takde yang terlepas pandang atau terabai..haihh bila start pikir je rasa macam tak konfiden..harap tuhan permudahkan semuanya..amin.

Oh ya janji nak update blog selalu pon tak ditepati nampaknya..hahaha duduk rumah memang susah nak ada masa nak hadap pc lama2..dapat update pendek2 pon jadikla yer.


4 comments:

Nurhayati said...

insyaAllah dipermudahkan. blog aku ni pun skali dpt update terus 5entry buat sehari satu senang. kalau nak hari2 ngadap pc mmg xsempat haha. tp skang anak dah besar senang sket.

MyLife Ria said...

yang penting istiqomah...harap2 mampu gak buat :)

lily lotus said...

dah lama tak singgah sini. dah 3 anak awak. congrates :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Awards ~~thank you!